lauantai 29. joulukuuta 2012

Tapahtumarikas vuosi 2012Tammikuu

Toko/agilitytreenit hallilla 1-2 kertaa viikossa.

Helmikuu

Toko/agilitytreenit hallilla 1-2 kertaa viikossa, maxi2 agilitykisa (jonka ohjaaja sekoili hylätyksi) ja viralliset silmä- ja polvitarkastukset sekä sydänkuuntelu - kaikki terveet.

Maaliskuu

Toko/agilitytreenit hallilla 1-2 kertaa viikossa, kolmet agilitykisat (joista kaksi luokanvaihtoon oikeuttavaa tulosta), agilityn yksityisvalmennuksessa käynti ja hakutreenien aloitus.

Huhtikuu

Toko/agilitytreenit hallilla 1-2 kertaa viikossa, agilitykisat, luonnetestiin osallistuminen (+78p.) ja muutamat hakutreenit.

Toukokuu
Koirat hierojalla kahdesti, epävirallisessa agilitykilpailuissa käynti, viimeinen agilitykilpailu 2-luokassa ja kolmannen luokanvaihtotuloksen saatuamme vielä kahdet agikisat 3-luokassa, muutamat hakutreenit.

Kesäkuu

Hakutreenit 1-2 kertaa viikossa.

Heinäkuu

Toko- ja hakutreenit 1-2 kertaa viikossa, hakukokeessa töissä, kahdesti vepetreeneissä, markkinoilla esiintymässä molempien koirien kanssa, lammaspaimennusta kokeilemassa ja Piritta Pärssisen vetämässä tottiskoulutuksessa.

Elokuu

Toko- ja hakutreenit 1-2 kertaa viikossa, kahdet maxi3 agilitykilpailut, avoimen  luokan tokokoe (179,5p/200), eläinosteopaatilla vierailu, pari pientä agilitytreeniä.

Syyskuu

Toko- ja hakutreenit 1-2 kertaa viikossa, pari pientä agilitytreeniä, agikisojen peruuntuminen sairaanaoloni vuoksi ja Allun kipukohtausviikonloppu.

Lokakuu

Toko- ja hakutreenit 1-2 kertaa viikossa, eläinlääkärillä kennelyskärokotuksilla ja Allu verikokeissa ja akupunktiossa, agilitykisat.

Marraskuu

Hakutreenit kerran viikossa, tokotreenit joka toinen viikko hallilla, agilitykisat (meidän viimeiset), Allun kanssa valokuvauksessa käynti ja Janita Leinosen luento agilitykoiran perustaidoista.

Joulukuu

Hakutreenit pari-kolme kertaa, tokotreenit joka toinen viikko hallilla, koirahierojalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti