perjantai 3. tammikuuta 2014

Ja kuinkas sitten kävikään?

Toko

Tavoitteet vuodelle 2013
Haistelu pois paikallaolosta, tää ois nyt se ykkösjuttu. Ruutuunmeno varmaksi. Tunnistustusnouto. Kaukokäskyt istu-seiso-maahan pitkältä etäisyydeltä. Jos nää saadaan onnistumaan, sitten voittajaluokan kokeisiin.

Toteuma 2013
Paikallaolo saatiin todella hyvään kuosiin, ruudussa suurta edistystä (ihan kokonaisuutena), tunnistusnoutokin toimii kotona ainakin sekä tutussa hallissa ja kaukokäskyt hyvät lähietäisyydeltä, kauempaa toimivuus vähän heikompi. Tarkoitus oli syksyllä käydä kokeissa, mutta hakukoetavoitteiseen keskittyminen ja sieltä hyvien tuloksien saaminen vei kaikki tokoon asetetut menestymispaineet pois + olin unohtanut oman seuran koepäivän ja järjestänyt itselleni silloin töitä, joten kokeissa jäi käymättä.

Tavoitteet vuodelle 2014
Kaikenlainen petraaminen liikkeissä edelleenkin, ehkä käydään voittajaluokan kokeissa ilman tulostavoitteita katsomassa, mikä toimii sielläkin.

Agility

Tavoitteet vuodelle 2013
Pitää yllä taitoja, jotta mahdollisesti vuonna 2014 voimme jatkaa kisaamista, mikäli ohjaajaa kiinnostaa.

Toteuma 2013
Kesällä ageiltiin jonkun verran sekä alkutalvesta myös, koira on innokas ja tekee mielellään.

Tavoitteet vuodelle 2014
Ongelma on pysynyt samana - kisaaminen kiinnostaisi, mutta en jaksa paneutua lajiin 3-luokan vaatimalla tavalla. Jatkamme hyvän mielen ageiluja silloin tällöin ja saatamme esittäytyä epävirallisissa kisoissa.

Haku

Tavoitteet vuodelle 2013
Koekunnossa (=suorat pistot ilman hajunhakuakin, tyhjät pistot, esineruutu & tottiksen hyppynoudot kunnossa) oleminen syksyllä.

Toteuma 2013
Sen verran oltiin koekunnossa, että Lumekselle ykköstuloksella tuli koulari HK1 ja viikko sen jälkeen myös toinenkin HK1 koulari. Heikoin lenkki oli hyppynoudot, Lumes ei hyppää sitä metristä hyppyä ainakaan vanerisena, lautaeste on jostain syystä miellyttävämpi. A-este olisi saatu kuntoon, jos oltaisiin treenattu enemmän, nyt Lumes kokeissa kiipesi sen vain mennessä.

Tavoitteet vuodelle 2014
Haun osalle ei enää ole tavoitteita. Tuo ykkösluokan koulutustunnustus, vieläpä kahdesti ja niistä toinen ykköstuloksella oli jo enemmän mitä olin uskaltanut toivoakaan. Jatketaan treenaamista kuitenkin ja katsotaan, mitä tapahtuu. Ilmaisun jos saisi maalimiesystävällisemmäksi, ettei hauku ihan naamassa kiinni, niin olisi kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti