sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Siivouspäivä

Lumeksella on hassu tapa aina osallistua siivouksiin, varsinkin imurointi vaatii sen mielestä jatkuvaa tarkkailua. Kun imuri otetaan kaapista esiin, ilmestyy Lumes heti paikalle ja seuraa imuroijaa läpi koko talon. Sellaisina harvoina päivinäkin, kun Lumesta ei huvita kulkea imurin perässä, se kuitenkin taatusti makaa aina juuri siellä, minne imuri on seuraavaksi menossa ja on siis siltikin koko ajan tiellä. Meidän oma siivouslaaduntarkkailijamme, kai se aina sitten raportoi tulokset jonnekin korkeammalle taholle...Saatuaan imurointitarkkailut päätökseen, ehti Lumes hiukan harjoittaa leukalihaksiaan vetoleikeissä Mestan kanssa. Lumeksella on aina äänetöntä leikkiä, mutta ei se hämäänny Mestan hirmuisista murinoista eikä tassulla huitomisistakaan.
Lumes on Mestaa vahvempi ja halutessaan voittaa aina vetoleikit. Mestakin on huomannut, että ei pysty pysymään omilla tassunsijoillaan Lumeksen kiskoessa täysin voimin, joten on ottanut tyylikseen heittäytyä makuulle, jolloin voi keskittää kaikki voimat vain lelun puremiseen.
Mestalle ei ole voitoksi edes se, että sillä on tassut matolla ja Lumeksella parketilla, Lumes saa siltikin kiskottua Mestan lelun kanssa mukaansa...

2 kommenttia:

  1. Meidänkin Wiima osallistuu imurointiin samalla tavalla. Kulkee mukanani ja katsoo koko ajan huolestuneena sinne, missä suutin milloinkin sattuu suhisemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että näitä tällaisia koiria on enemmänkin. :)

      Poista