perjantai 6. maaliskuuta 2015

My little ponies

Lapsena minulla oli kolme aitoa My little pony-ponia ja pari halpiskopiota, aidot ovat edelleenkin tallella, halpikset eivät. Muutaman ponin lisää olen viime vuosina huvikseni ostanut kirpparilta, kun on silmiin osunut eikä hintaa ole ollut kuin puoli euroa-euron.


My little pony-ponit jaetaan muutamaan eri sukupolveen valmistussarjojen perusteella, useimmat MLP-keräilijät taitavat kerätä G1-poneja, eli niitä ihan ensimmäisiä. Niitä ovat nämä kolme omaanikin sekä kolme kirpparilöytöäni. Alla olevan kuvan isompi poni on kirpparilöytö Twirler (Dance´n Prance Ponies), jonka häntä pyörii, kun rinnassa olevasta mutterista kääntää. Twirlerin selässä seisoskelee oma pikkuponini Baby starbow (Baby Rainbow Ponies).


Molasses (Candy Cane Ponies) on tuoksuponi eikä tämä ominaisuus ole siitä kadonnut vuosien ja vuosien jälkeenkään. Sen tuuheat harja ja häntä ovat olleet ylpeydenaiheeni jo lapsena, joten niitä ei ole koskaan käsitelty mitenkään.


Ponien tavarat joutuvat usein hukkateille, mutta tällä omalla Spring Song (Sweetheart Sister Ponies) -ponillani ovat sekä korvakoru että perhosharja pysyneet aina matkassa mukana.


Nämä ovat molemmat kirpparilöytöjä, suurempi on Strawberry surprise (Sweetberry Ponies), jonka häntä ja harja ovat joutuneet aiemmassa kodissaan saksituiksi, ja pienempi kaveri on Baby Fifi (Baby ponies with first tooth).


G2- ponit eivät ole kovin suosittuja ja itsekin vähän vahingossa ostin tämän. Timanttisilmäinen Satin Splash (Magic Motion Friends) heiluttaa päätään, kun sen toista etujalkaa nostaa ylös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti