perjantai 17. heinäkuuta 2015

Lelulahjoitus

Mesta sai Ranen emännältä lahjoituksena sylillisen nännikumeja. Käytettyjä tietenkin, koska maku/tuoksu on näissä iso osa hauskuutta. Nännikumejahan käytetään siis lehmillä lypsyssä tähän tapaan. Pojulle lahjoitin yhden ja ehkä tuosta vielä pari jollekin muullekin joutaisi. Lumes tykkäsi, että niitä on noin paljon, kun Mesta varasti siltä koko ajan, mutta Lumes löysi aina vain uuden ja uuden ja uuden...2 kommenttia:

 1. No siinä sitä onkin oiva lelu! Ja koiran nenään ihanan tuoksuinen! :)

  Kylläpä ne ovat samannäköisiä Lumes ja Mesta! Mutta näenkö oikein, että joissakin kuvissa Mestan korvat taittaa? Taittaako vauhdin vuoksi, vai onko Mestalla korvat toisinaan taitossa ja toisinaan pystyssä? Hauskannäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kovasti, kun kameralta katsoin nuo kuvat, sillä koskaan ennen en muista, että Mestalla olisi mennyt korvat taitolle tai en ainakaan ole ehtinyt huomata/kamera ottanut kuvaa juuri sillä hetkellä. Ilmeisesti niissä kuitenkin on sitten sen verran löysyyttä, että sopivissa olosuhteissa käväisevät pikapikaa lerpalla. Muuttaa kyllä koiran ilmeen ihan erilaiseksi. :)

   Poista