torstai 6. elokuuta 2015

Kotimaisia koiria

Ajansäästöä, kahlataan ja juodaan samanaikaisesti...

Mesta on jotenkin jännä leikkijä Vallun kanssa. Valluhan on leikattu uros, mutta sen leikkeihin on aina kuulunut (alistamis?)astuminen. Mesta vaan on ihan kuin ei koko asiaa huomaisikaan, ihan onnessaan juoksemassa ja touhuamassa "jee, joku leikkii mun kanssa". Lumesta kyseinen asia taas on selvästi aina häirinnyt (vaikka tokihan Vallua kielletään aina, jos leikkityyli muuttuu epäasialliseksi). Tosin Lumes ja Vallu on samanikäisiä, Mesta sen sijaan Vallua sen muutaman vuoden nuorempi.


Mustamusta ja ruskeenmusta



Meri oli hirmu leikkisällä päällä! Siitä on tullut todella reipas ja elämästä nauttiva koira tässä vuoden aikana, mitä on uudessa kodissaan ollut. Ikää Merillä muistaakseni on nyt seitsemän vuoden pintaan. Joka juoksun jälkeen vaan tulee valeraskaaksi ja nisät on maitoa pullollaan...











Toisessa kyläpaikassa oli erilaiset samanlaiset kaverit. Tai tiedä tosin siitä kaverista, kun ei kumpaakaan tyttöä pojat kyllä kiinnostaneet tippaakaan, vaikka Lumes ja Mesta parhaansa yrittivät. Taikan (joka on mulle rakas koira siksi, että on Allun pentu) Lumes tosin sai huijattua hiekankaivuupuuhiin tekemällä ensin itse pienen aloituskuopan, jonka jälkeen Taika valtasi kuopan omakseen jatkaen kaivuita ja luuli kai siellä suurenkin aarteen olevan, kun toinen koira kerta ensin aloitti. Harmi, ettei ehditty kuin vain ihan pikavierailulle, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Ruskee, mustaruskee, ruskee, mustaruskee :D Mestakin näyttää narttujen vieressä ihan urokselta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti