sunnuntai 9. elokuuta 2015

Spiny mouse

Kisan päässä oleva reikä parantui kuin parantuikin avohaavanakin, vaikka kyllä siinä vain kauan aikaa meni. Ommeltuna olisi viikossa-parissa ollut kunnossa, avohaavana paraneminen kesti pari kuukautta. Toisin kuin epäilin, haava umpeutui aivan kokonaan ja jopa karvatkin kasvoivat arpikudoksen päälle. Kisasta tuli täysin ehjä!


Mutta voi jestas Kisaa ja Saharaa saa vahtia ihan mahdottomasti, jos avaa terraarion kannen! Ei mitään aikomustakaan pysyä kiltisti kannen päällä tai edes kanien häkin päällä - alas, alas, alas, kunnes lattia tulee vastaan... Ei hetkeksikään voi selkäänsä kääntää, tai muuten on hiiri tai kaksi ties missä. Toisin oli entisten hiirteni laita, ei ole kerta eikä kaksi, kun ovat unohtuneet vapaiksi ja löytyneet silti ihan sieltä, mistä pitikin.

Koetan viritellä niille aina jotain tutkittavaa vapaushetkiin, niin pysyvät edes pienen hetken hallinnassa. Harmittaa, että menin joitain vuosia sitten myymään läpinäkyvän putkisarjan pois, Kisan ja Saharan kanssa sille olisi todellakin käyttöä. Onneksi kynttilänjalasta ja rautakahvastakin saa iloa tai edes purtavaa...2 kommenttia:

  1. Teidät on haastettu! http://lapinkoirakaksikko.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, vastailen kysymyksiin erillisten kirjoitusten muodossa tässä syksyn aikana. :)

      Poista