perjantai 23. kesäkuuta 2017

Pentukoulu

Kaikki aikuiset koirat eivät suhtaudu pentuihin myötämielisesti. Tämän vuoksi olen aina tähän asti valinnut Lumeksen tapaamaan kavereiden pentukoiria, koska Lumeksen asialliseen käytökseen voin taatusti luottaa. Mestahan käyttäytyy vieraiden koirien kanssa kyllä sievemmin kuin Lumeksen kanssa, johon se ihan surutta törmäilee, varastelee lelut ja luut (Lumes kun ei yleensä puutu siihen) ja tekee muuta pientä kiusaa. Tällä kertaa päätin kuitenkin antaa Mestallekin mahdollisuuden ja kyllähän siitä aivan oivallinen leikkisetä kuoriutui, joskaan aivan kaikkea se ei pennulle periksi antanut.

Mestan vetoleikkihuijaus - tassulla päälle, niin toinen häiriintyy.

Pentu käytti pentumaisia keinoja tavoitteeseen päästäkseen ja Mesta, joka ei ikinä koskaan vapaaehtoisesti luovuta Lumekselle mitään, menetti useamman kerran lelunsa pennulle, koska pentu.

Ja sitten tuli aina hätä, että apua, sillä on mun lelu, äkkiä hankittava itselle takaisin!

"No nyt se penska pudotti mun hanskan tuonne monttuun..."

Verrattuna Lumeksen kanssa leikkimiseen, Mesta ei ollut laisinkaan niin tosissaan, antoi selvästi pennulle tasoitusta.

Halutessaan Mesta olisi helposti pystynyt pitämään lelun ihan vain itsellään, mutta antoi pennun tulla monta kertaa ottamaan hanskasta kiinni.

Lopussa, pennun kiskoessa Mestaa kauluksesta ja suupielistä, Mesta alkoi olla vähän sen näköinen, että voisiko joku tehdä tuolle penskalle jotain, kun mä en nyt oikein tiedä, miten tässä pitäisi olla.

Ja pakollinen ryhmäposeeraus.

4 kommenttia:

 1. Hauska miten Mestalla on oikeasti ihan isänsä leikkieleet jokaisessa kuvassa, Hupista voisi olla otettu täsmälleen samanlaisia tilanneotoksia ilmeitä ja tassuja myöten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sukunäköä (ja -luonnetta) sitten vissiin. :D

   Poista
 2. Hienoa! Mestahan on selviytynyt mainiosti leikkisetäroolistaan. Se on oikeasti aina mielettömän kiva, kun koirat tulevat juttuun rotuun, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ja erityisesti pentujen kannalta on tärkeää, että on luotettavia aikuisia koiria! Niiltä oppii niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava, että Mestakin paljastui noin hyväksi pentujen kanssa, ei tarvi sitä enää miettiä. :)

   Poista