lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kiitos aktiivisuudesta

Alkuvuodesta, juuri masistellessani Mestan pulautusongelmien vain jatkuvan ja jatkuvan, löytyi postilaatikosta paketin saapumisilmoitus. Olin vähän ihmeissäni, että en ole kyllä tilannut mitään, kunnes huomasin lähettäjänä Mestan isän omistajan. En keksinyt mitään muuta, mitä lähetettävää hällä voisi minulle olla, kuin haastekirjeen Mestan kastroinnista, ja senkin keksin lähinnä vitsillä. Jännitystä kesti sitten siihen asti, kunnes pääsin postista paketin hakemaan ja sen aukaisemaan. Olin niin surkeana ja murheissani Mestan terveyden reistailusta, että taas vaihteeksi mietin sitäkin, että mitä jos siitä ei jossain vaiheessa ole enää edes eläjäksi, että kyyneleethän siinä alkoivat vuotamaan, kun paketin avasin, ja sieltä paljastui tyyny Mestan pentuaikaisella kuvalla, muki Mestan lammaspaimennuskuvalla ja tekstillä "Mestari työssä" (oli muuten just ihana, että siinä luki Mestari työssä eikä Mesta työssä), sekä Mestan isän omistajalta ja Mestan kasvattajalta kiitokset aktiivisuudesta Mestan kanssa. Tämä mieltä piristävä lähetys tuli kyllä niin just oikealla hetkellä, ettei olisi voinut oikeammalla hetkellä tulla. Nyt voin löhöillä sohvalla Mestat molemmissa kainaloissa, joskin tuli mietintään myös Lumes- ja Allu-tyynyjen hankinta, jotta saisi koko koiraperheen kasaan...7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niinpä, ja vielä tuo ihan täydellinen ajoitus. <3

   Poista
 2. Olipa kiva huomionosoitus teille! Ja tuli kyllä ihan oikein, teillä on ollut ihan hurjasti ohjelmaa, menestyksekästä sellaista, viime aikoina :)
  Toivottavasti tuo Mestan terveyspuolikin selviäisi, tai rauhoittuisi. Todella kummallista, ettei sille minkäänlaista nimeä, diagnoosia lääkärikään löydä! Tsemppiä sen asian suhteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, että kaikille pentuesisaruksillekin lähti samanlainen paketti, mutta yhtäkaikki se sai ainakin minut iloiseksi ja juuri oikealla hetkellä. :) Ja kiitos tsempeistä, hetki sitten jo luulin näkeväni valoa tunnelin päässä pulauttelun suhteen, mutta enpä sitten nähnytkään...

   Poista
 3. .. korjaan.. ei mitään "viime aikoina" kuen kirjoitin, vaan niin kauan kuin olen kirjoituksiasi seurannut, niin koirillasi on ollut ihanan aktiivinen elämä!

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana yllätys! Olette saavuttaneet paljon kummankin koiran kanssa ja niistä seikkailuista on ollut ilo lukea. :)

  VastaaPoista