perjantai 2. maaliskuuta 2018

Tavoitteiden tarkistus

LUMES

Toko-tavoitteet vuodelle 2017
Ehkä treenataan, ehkä ei. Ehkä mennään kokeeseen, ehkä ei. Jos mennään tulos ois kiva. Ei mitään suuria suunnitelmia, fiiliksellä mennään.

Toteuma
Jotain tokojuttuja ollaan vähän tehty huviksemme, mutta ei voi sanoa, että varsinaisesti oltaisiin treenattu.

Toko-tavoitteet vuodelle 2018
Eiköhän tokojutut ollut nyt tässä, ei ole yhtään motivaatiota keskittyä tarkkaan treenaamiseen.


Koiratanssi-tavoitteet 2017
HTM-koiratanssivalioksi? Suomenmestaruuskisoihin? Koiratanssin maajoukkueeseen ja osallistuminen Pohjoismaiden mestaruuskilpailuhin? Yksi kokeilu freestylen alokasluokassa? Esiintymään pariin oman yhdistyksen kesätapahtumaan? Eli ihan hirveesti harjoiteltavaa! Ja tähän sopii varmasti myös maininta siitä, että jatketaan kesäteatterissakin mukana.

Toteuma
Lumeksesta tuli rotunsa ensimmäinen koiratanssivalio, osallistuttiin SM-kisoihin, oltiin mukana koiratanssin maajoukkueessa ja Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa. Käytiin yksi kokeilu freestylen alokasluokassa, temppuja esiteltiin parissa tapahtumassa ja koiratanssittiin messarissa, kesäteatteriin ei aika enää millään riittänyt.

Koiratanssi-tavoitteet 2018
Päätin jo viime kesänä, että tänä vuonna otetaan kevyesti eikä tehdä mitään eikä mennä minnekään "vaan siksi, että pitää". Mitään tavoitteita ei ole, mutta jatketaan hyvän mielen treenailuja ja mahdollisesti kisataan jokunen kisa freestylessä.


MESTA

Toko-tavoitteet 2017
Tipahdettiin pois nuorten koirien tokoringistä, kun oltiin oltu siinä se maksimiaika kaksi vuotta, joten mitään vastaavia yhteistreenejä ei enää ole tiedossa ja treenaaminen täysin oman itsensä varassa. Ehkä koitan jaksaa sinne voittajaluokkaan meidät väkertää, jos hyvin käy.

Toteuma
Ei tehty kerrastaan yhtään mitään tokon eteen.

Toko-tavoitteet 2018
Oma motivaatio tokoon on nolla, joten turhapa sitä on mitään tavoitteitakaan asettaa.


Haku-tavoitteet 2017
Tää on vaikee! Saatiin Mestan kanssa tänä vuonna jo niin huikeat tulokset, etten olisi mitenkään osannut tai edes uskaltanut haaveilla niistä. Kaverit sanoo, että pitäisi yrittää osallistumisoikeutta palveluskoirien SM-kisoihin. Jos vaatimukset osallistumisoikeuteen ei muutu, pitäisi Mestan saada kaksi HK3-koularia päästäkseen mukaan niihin karkeloihin. Ja jos haluaisi käyttövalioksi, ei riitä pelkät koulutustunnukset vaan pitäisi tulla 1-tuloksia. Nää on niin isoja ajatuksia, etten uskalla niitä tavoitteiksi laittaa. Ehkä me vaan treenaillaan, yritetään pitää saavutettua koulutustasoa yllä ja katsotaan, mihin se riittää.

Toteuma
Mesta sai ensimmäisenä rotunsa edustajana osallistumisoikeuden palveluskoirien SM-kisoihin ja on yhtä ykköstulosta vaille rotunsa ensimmäinen haun käyttövalio.

Haku-tavoitteet 2018
Päätin jo viime kesänä, että tänä vuonna otetaan kevyesti eikä tehdä mitään eikä mennä minnekään "vaan siksi, että pitää". Haikein mielin olen ajatellut luopua niistä aiemmin kertomistani ihan parhaista hakutreeneistä 100km päässä ainakin alkukauden ajaksi. Viisi vuotta olen sitä matkaa kulkenut ja neljä vuotta harkinnut, että enää en niin kaus lähde, mutta kun kevään ekoissa treeneissä käy, niin ei vain pysty olla käymättä sitten kaikissa lopuissakin. Olen vain niin väsynyt siihen ajamiseen, että tarvitsen taukoa, vaikka tulee jo valmiiksi surullinen mieli siitä, että luovun siitä huippuporukasta, jotka on auttaneet ja tukeneet minua koirieni kanssa ihan hirveästi. Koitan nyt kuitenkin ainakin kokeilla sitä, että käytäisiin vain näissä lähempänä olevissa pikkutreeneissä edes kevät ja alkukesä.


Agility-tavoitteet 2017
Jos saan jostain agi-innostukseni takaisin, niin treenataan ja kisataan, jos en saa, ei tehdä taaskaan mitään.

Toteuma
Ei palannut agi-innostus, ihan vähän vain treenailtiin ja extempore yksi möllikisa käytiin.

Agility-tavoitteet 2018
Ei tavoitteita.


Koiratanssi-tavoitteet 2017
Mesta osaa jo sen verran erilaisia seuraamispaikkoja, että eiköhän olisi silläkin jo aika koettaa onneaan koiratanssin HTM-lajin parissa...

Toteuma
Mesta kävi yhdessä HTM alokasluokan kisassa sekä freestylen alokasluokan ja avoimen luokan kisoissa.

Koiratanssi-tavoitteet 2018
Päätin jo viime kesänä, että tänä vuonna otetaan kevyesti eikä tehdä mitään eikä mennä minnekään "vaan siksi, että pitää". Mitään tavoitteita ei ole, mutta jatketaan hyvän mielen treenailuja ja mahdollisesti kisataan jokunen kisa freestylessä.

2 kommenttia:

  1. Tiiätkö... pessimisti ei pety. Tavoitteita ei kannata asettaa, voi mennä fiilispohjalta. ;) Ei vaan. Hyvinhän teidän vuosi on mennyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toisaalta taas, jos ei koskaan haaveile mistään, ei voi mitään saavuttaakaan. :)

      Poista