torstai 10. toukokuuta 2018

Korjaamokoirat

Mulla on koirat usein mukana autokorjaamolla ja se onkin niille hyvin tuttu paikka. Joskus treenaillaan siellä jotain, yleensä esine-etsintää tunnistusnoudon tapaan. Korjaamostahan löytyy jos jonkinlaista tavaraa sinne sekaan piilotan autosta jonkun oman tavaran ja koirien pitää sitten etsiä se. Siinä puuhassa ne ovatkin hyvin taitavia. Lähes jokaisella korjaamokäynnillä tulee koirilta testattua äänivarmuuttakin, sillä osa laitteista ja työtehtävistä on melkoisen kovaäänisiä. Lumes ja Mesta eivät onneksi ole koskaan moisista piitanneet. Jokaisella kerralla ollaan myös ihan vaan aloillaan ja jokaisella kerralla koiria alkaa aina jossain vaiheessa leikityttämään ihan hirveästi. Tässä kuvasarjassa, joka valitettavasti ei laadullaan loista kamerani pitäessä enemmän valoisemmista olosuhteista, Mestalla on joku sille autosta antamani riepu ja se vääntää Lumeksen kanssa leikkiä riepu tiukasti suussaan. Kotona ne sisällä hyvin harvoin alkavat tällä tavalla leikkimään, mutta tämä korjaamokoirina olo saa ne ihan eri asenteeseen ja monta kertaa on joutunut vähän hillitsemäänkin niiden leikkejä, kun aletaan juosta vähän liian pitkiä kierroksia hallissa eikä pysytä juntturoimassa vain pienellä alueella.






4 kommenttia:

  1. Onpas muuten aika kiva paikka teillä! Ihan kateelliseksihan tässä tulee. Toisinaan olisi kiva, jos Hupsunkin kanssa pääsisi ihmettelmään erilaisia ympäristöjä ja tutustumaan äänin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain! Teidän täytyy lähteä kesälomareissulle ylöspäin Suomea. ;D

      Poista
  2. Kivahan tuo on koirille kun pääsevät leikkimään. Mieheni on töissä korjaamolla ja hänkin välillä ottaa meidän koiran mukaan töihin. Onneksi muutkin työntekijät tykkäävät kun meidän koira on siellä. https://dieselosa.fi/dieselkorjaamo/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mukava, että joihinkin työpaikkoihin voi ja saa ottaa koiran joskus mukaan. :)

      Poista