sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Winter surprise

Kevät oli jo hyvässä vauhdissa. Lämpötilat huitelivat väliin jopa +20 paikkeilla, kasvit alkoivat heräillä talvilevoltaan, erilaisia ötököitä vilisteli siellä täällä ja linnut lauloivat täysin rinnoin. Sitten toissapäivänä takatalvi yllätti ja heitti maahan runsaahkon lumikerroksen. Koirille lumikelien paluu oli erittäin iloinen yllätys ja ne viihtyvät ulkona taas heti paljon paremmin, mutta linnuille kävin viemässä vielä uuden satsin ruokaa, kun ei tuolta lumen seasta ole ravintoa helppoa löytää. Sääennusteiden mukaan lämpimät kelit ovat kylläkin tulossa takaisin pikapuolin, joten parin päivän sisään koiria taitaa odottaa uusi pettymys lumien kadotessa jo toistamiseen. Siihen asti ne kuitenkin nauttivat valkoisesta maisemasta täysin rinnoin!6 kommenttia:

 1. Ai teillä tuli noin paljon lunta :) ? Täälläkin tuli eilen (la) päivällä mutta suli maahan osuttuaan. Lapinkoirat nauttii :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitä tuli ihan kunnolla. :) Täysin sulat maat oli ollut jo jonkun aikaa, mutta nyt joutui kekomuurahaisetkin hetkeksi vetäytymään takaisin pesän suojiin.

   Poista
 2. Jännä, miten lumi ilahduttaa koiria. Mäyräkoiratkin olivat lumesta innoissaan. :)

  VastaaPoista
 3. Huh! Onneksi tänne meille ei takatalvea iskenyt. :)

  VastaaPoista