perjantai 20. joulukuuta 2019

Hurttahuumoria 20 - koiran muistilista

Ei saa leikkiä köydenvetoa isännän kalsareilla, kun se istuu vessassa! Voin niin mielessäni kuvitella tämän tilanteen! Meillä tosin tuodaan vain leluja vessaan.

Ei saa varastaa roska-astiasta!

Ei ole pakko nousta ylös, kun käsketään!

Ei saa työntää palloa jääkaapin taakse!

Pitää muistaa kaatosateella ravistella turkki ennen sisääntuloa!

Ei saa herättää ihmistä työntämällä kylmä nenä paljaalle iholle! Mesta herättää tökkimällä varpaita, jos ne näkyy peiton alta.

Ei saa syödä värikyniä, ei ainakaan punaisia, tai joutuu eläinlääkäriin peräpukamatutkimuksiin! En ole kuullut koirilla peräpukamista, eikä googlekaan löytänyt kuin pari keskustelupalstan keskustelua (joita en jaksanut alkaa lukemaan), mutta eihän se toki tarkoita sitä, etteikö kyseistä vaivaa niilläkin voisi olla.

Ei saa varastaa emännän rintaliivejä ja heilutella niitä takapihalla! Jos koira saisikin rintaliivit hampaisiinsa, niin miksi se päästettäisiin niiden kanssa vielä pihallekin? Vai että ei saa varastaa pyykkinarulta? Silloin oltaisiin valmiiksi ulkona.

Ei saa työntää päätä uuniin, jääkaappiin tai astianpesukoneeseen! Uunin ei, jääkaappiin ei, astianpesukoneeseen kyllä.

Hyvä kakkapaikka löytyy alle 10 minuutissa. Niin että hädän yllättäessä saa käyttää korkeintaan 9min59s sopivan paikan etsimiseen, vai että kävelyllä ollessa hätä tulee alle kymmenessä minuutissa, ettei omistajan tarvitse pidemmästi enää kävellä?

Ei saa oksentaa autoon eikä matolle! Eikä mielellään sohvallekaan eikä sänkyyn. Meillä on vuosien saatossa oksennettu kyllä kaikkiin näihin neljään paikkaan, osaan useammastikin.

Ei saa näyttää nälkään nääntyvältä, kun joku syö!

Ei saa piilottaa luita tyynyn alle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti