torstai 20. joulukuuta 2012

Sisustus uusiksi

Aina hiirten terraariot siivotessani sisustan ne uudelleen hieman aiempaa eri tyyliin, tällä kertaa tytöt saivat metsäisen olemuksen ja mieleiseltä vaikutti.







2 kommenttia:

  1. Hiirillekin tuli joulu, kun saivat havuja sisustukseensa. :)

    Piti tuohon aiempaan hiiripostaukseesi jatkaa kommentointia, mutta unohdin. Minulla olisi 180-litrainen akvaario tyhjänpanttina, ja kovasti tekisi siihen mieli jotain elämää hankkia... Mutta luulenpa, että teen siitä jossain vaiheessa ihan kasviterraarion, lihansyöjäkasveille tai sitten muille kosteutta kaipaaville kasveille.

    VastaaPoista
  2. No siinähän on terraariolla oikein luksuskoko, mulla on suurin reilu 130 litrainen. Jos/kun okahiiret kiinnostaa, niin kirjoittelin niille blogia silloin, kun vielä touhusin niiden kanssa aktiivisesti ja koetin aloittaa kasvatusta uudelleen (nykyään ovat lähinnä katselulemmikkejä enkä halua pitää niitä niin paljon kuin kasvatus vaatisi). En ole kahteen ja puoleen vuoteen päivittänyt siellä, mutta tietoa ja juttuja löytyy paljon. http://okahiiret.vuodatus.net/

    Ja jos kasveja sinne sittenkin laitat, niin ehdottamasti kärpäsloukkuja, ne on symppiksiä! Mulla on niitä ollut monta vuotta sitten ja uusia pitäisi taas joskus hommata.

    VastaaPoista