maanantai 25. helmikuuta 2013

Lappalaiskoirien kesäleiri 2008

Osallistuimme Allun kanssa (Lumestahan ei vielä silloin ollutkaan) vuonna 2008 ensimmäistä (ja toistaiseksi ainoaa) kertaa lappalaiskoirien kesäleirille, kun se oli kerrankin kohtuullisen matkan päässä eikä missään toisella puolella Suomea. Paikka Rokualla "keskellä ei mitään" oli aivan mahtava (Rokuanhovi, avaraa metsää ja harjanteita täynnä ulkoilureittejä, pari pientä järveä, ravintola-hotelli, mökkejä, caravaanari-alue, harrastuskenttä jne.)  ja sopi erittäin hyvin koiraleirin puitteiksi, josko siellä vielä toistekin lappalaiskoirat kokoontuisivat, me olisimme ainakin heti mukana.

Olimme majoitusasioissa liikkeellä sen verran myöhään, että leirialueen mökit olivat kaikki jo varattuja, joten jouduimme majoittautumaan hieman kauempana. Mökkiseuramme oli kuitenkin ainakin Allun mieleen, kaikki muut kuusi koiraa kun olivat narttuja. Kuvassa Allu ja tyttärensä Taika kerjäämässä makkaranpaloja leirimökissämme.


Ohjatuista harjoituksista osallistuimme Allun kanssa toko-ryhmiin. Agilityradalla menimme itseksemme toisten koirien ollessa muualla, tuohon aikaan pelkäsin vieläkin Allun saattavan karata kesken suorituksen muiden luo.


Tulevana kesänähän kyseinen leiri järjestetään Jyväskylän liepeillä, ehkä tavataan siellä?


2 kommenttia:

 1. Mun blogissa on sulle haaste! :)

  Ja vitsi tollaselle rotuleirille vois olla hauskaa osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei tullut otettua sieltä mitään muita kuvia kuin omasta ja kaverin koirista, mutta on se jotenkin aina hienoa nähdä paljon saman rodun edustajia samassa paikassa, muuallakin kuin näyttelyissä.

   Poista