lauantai 17. lokakuuta 2015

Pikatikkinä uusi huomioliivi

Koirien vanhat huomioliivit alkoivat olla jo riittävästi elämää nähneitä, joten ostin pari viikkoa sitten kaupasta uuden aikuisten huomioliivin (koko xl), leikkasin sen kahtia ja vähän saksimista, vähän ompelemista ja Lumekselle oli uusi liivi kasassa. Mestan oma odottaa vielä ompelutöitä, mutta eiköhän sekin viikon sisään ehdi valmiiksi tulla. Tarkemmat ohjeet huomioliivin tekoon marraskuulta 2012. Tämä nyt ostamani liivimalli oli huonompi kuin tuo vuosien takainen (lyhempi lähinnä) ja pystyheijastimet puuttuivat, sen puutteen tosin pystyi paikkaamaan leikkaamalla vanhoista heijastimet irti ja ompelemalla ne näihin.

Kahteen osaan leikattuna.

Leikattujen reunojen huolittelu ei ole välttämätöntä, mutta ompelukoneella ne hurauttaa nopeasti.

Koekäyttö suoritettu onnistuneesti päivänvalossa metsässä, pysyi päällä ja näytti sopivasti istuvalta! Nyt kelpaa taas kulkea pimeillä teilläkin.2 kommenttia:

  1. Ai vitsit, tällähän tämä ohje oli! Muistelin jossain tämän nähneeni, mutten vaan hoksannut missä. Olen tuskaillut jonkin aikaa hyvien (ja suht. edullisten) heijastinliivien etsintää, kun entiset Hau Haun liivit tarranauhoineen eivät pysy matkassa mukana ja onhan tuo Pihkakin niitä pikkuisena tuunannut. Pitääpä rueta hommiin, materiaalit kun löytyy jo valmiina. :)

    VastaaPoista