perjantai 16. lokakuuta 2015

Retkipäivä


Voiko olla sattumalta polun vierustalla näin suorassa rivissä olevia puita vai olisikohan joskus aikanaan ihan tarkoituksella istutettuja? Hauska mäntykuja jokatapauksessa.Tämän ladon tunnelmaan olisi niin sopinut räsymatto lattialle, ränsistynyt pirttipöytä, penkit ja öljylamppu - tunnelmallinen evästelypaikka olisi ollut valmis!


Polunvarrella lojuneet metallisangot piti ilman muuta tarkistaa, mutta ei niissä mitään mielenkiintoista ollut, vaikka koirat muuta odottivatkin.


Polkua on taidettu leventää kaatamalla puita ja niistä oli kaivettu ylös juurakotkin, joissa oli koirien mielestä mielenkiintoisia tuoksuja.


Reittiä oltiin tosiaan ilmeisesti kunnostamassa ja osassa matkaa polkua oli kivillä ja mullalla pengerretty korkeammaksi, paikoin näkyi työntekoon viittaavaa kalustoakin. Multapohjaiset kohdat eivät olleet miellyttäviä kulkea, mutta ehkä/toivottavasti niihin on tulossa purua tai lankkuja pintaan.


Näyttääpäs Lumes tässä kuvassa jytkyltä. Melkeinpä tuolla kropalla voisi saada puun kaadettuakin, huolettomasta ilmeestä ei vain saa selkoa, tapahtuisiko kaataminen vahingossa vai tarkoituksella...


Mesta ei esittele voimiaan vaan temppujaan, puuhun peruuttaminen käypi tuosta vaan.Vesi ei ole koskaan liian kylmää Lumekselle, kun mieli tekee, niin sitten mennään!
"On kaksi tietä mentävänä, oikea ja väärä, jos toista lähtee kulkemaan niin toisen täytyy jäädä."2 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset retkimaisemat teillä on ollut :) Ja vitsi miten taitava peruuttelija Mesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli taas kyllä mukava käydä uusissa maisemissa ulkoilemassa, piristää sekä omaa että varmaan koirienkin mieltä. :)

      Poista