perjantai 25. maaliskuuta 2016

Tapahtui vuonna 2015

Tammikuulla treenailtiin pari kertaa viikossa pääasiassa tokoa, vähäsen agia ja koiratanssiakin.

Helmikuulla treenailtiin edelleen ahkeraan tokoa ja Lumes kävi voittajaluokan kokeessa keräämässä kasan ysejä ja kymppejä, lisäksi meille saapui kaksi uutta okahiirtä.


Maaliskuulla jatkuivat tokotreenit, Kisa-okahiiri loukkasi päänsä, kävin Outi Hermiön tottiskoulutuksessa kuunteluoppilaana ja Mesta osallistui ensimmäiseen tottelevaisuuskokeeseensa yhtä vaille täydellä kymppirivistöllä.

Huhtikuulla Mesta osoitti innokkuutensa lampaiden paimennukseen ja Lumes, no oli Lumes. Tietenkin treenattiin tokoa, tottista ja hakua, ja suoritin myös Palveluskoiraliiton koulutusohjaajakurssin 2-osan.Toukokuulla aloitettiin Mestalle tehotreenit hiljaisuuteen, hakutreenailtiin, Mesta loukkasi vähän selkäänsä (metsässä?) ja oli hetkisen levolla, ja toko- ja tottistreenailtiin.

Kesäkuulla osallistuttiin Lumeksen kanssa ensimmäistä kertaa koiratanssikilpailuihin ja lajina oli HTM, jossa Lumes voitti luokkansa. Mesta pääsi jatkamaan paimenharjoituksia, Lumeksen kanssa käytiin uusien sääntöjen tokokoulutuksessa, treenattiin vähäsen jälkeä (ja tokoa ja hakua) ja geokätköiltiin ahkerasti.


Heinäkuulla Elmeri kävi kesäretkellä ja osallistuttiin Lumeksen kanssa palveluskoirien jälkikokeeseenHaku-toko/tottis- ja vähän agitreenailtiin, Mesta pääsi agilityvalmennukseen ja löydettiin aivan ihana luontopolku.

Elokuulla todettiin Karvia käymisen arvoiseksi paikaksi, tokoiltiin ja hakuiltiin (paljon).


Syyskuulla oli hakutreenejä, toko- ja tottistreenejä, ja Mesta suoritti BH-kokeen hyväksytysti, 

Lokakuulla etsittiin esineitä (paitsi on niitä etsitty kyllä koko kesä...), hakutreenailtiin, toko- ja tottistreenailtiin, ja Mestalla todettiin erikoinen silmäsairaus/-vika.


Marraskuulla lähdin reissuun ilman koiria, toko-, haku- ja tottistreenailtiin.

Joulukuulla haukuttiin, tokoiltiin, matkittiin maailman viisainta koiraa, joululahjaväreillä maalasin koirat, potkukelkkailin vetokoirien kanssa ja Mesta löysi metsästä aarteen.

6 kommenttia:

 1. Kiva vuosikatsaus ja ihanan vallattomat kuvat :) Tossa yhdessä kuvassakin nallekarhu on kahdella tassulla, hyvin ajoitettu otos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo kahdella jalalla seisonta on sen uusi lempitemppu. :)

   Poista
 2. Teidän vuoteen on mahtunut paljon kaikkea kivaa. Ihanat kuvat keväthangilla :) Hassut nuo Mestan lasit on kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on hauskat. :D Ärsyttävät vaan näin, kun on vielä lunta, kun niitä joutuu koko ajan puhdistamaan lumesta jokaisen piehtaroinnin, pään lumeen työntämisen jne. jälkeen...

   Poista
 3. Tosiaan - paljon on mahtunut vuoteenne! Ja ihania kuvia!
  Ja vielä, on ihailtavaa kun jaksat ahkerasti päivittää tapahtumia sivulle - terv eräskin blogitauon pitäjä :)

  Kiva kun kävit kyselemässä ja herättämässä talviunilta!
  Hyvää pääsiäistä sinulle ja karvakorville :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja eihän teitä voinut enää unille jättää, kun kevätaurinkokin jo niin kauniisti paistelee. :D

   Poista