torstai 31. maaliskuuta 2016

Treeniliivistä treenitakiksi

# kevätkalenteri

"Avaa komerosi. Siivoa se ja heitä pois tai lahjoita vaatteet, joita et käytä enää. Tee tilaa uudelle."

Pidin ennen treeniliivejä aivan turhina, kaiken tarvittavan sai tungettua takkienkin taskuihin tai vaikka takin sisään. Sitten eräs treenikaveri meni ostamaan itselleen uuden, väljemmän treeniliivin ja myi vanhan, vähän käytetyn treeniliivinsä minulle vaivaisen 20e hintaan. Sen jälkeen treeniliivi on ollut ihan ykkösjuttu, mutta vain hakutreeneissä, missään muualla en sitä käytä. En jotenkin koe treeniliivin käyttöä luontevana missään muualla kuin hakutreeneissä.

Kun paikallisessa eläinkaupassa oli loppuunmyynti ja jotain sieltä kävin hakemassa, myyjä koiraharrastukseni tietäen tarjosi minulle liikkeen ainokaista treeniliiviä, joka oli -80% alennuksessa. Ostin sen sitten, vaikka en tarvinnutkaan. Tämän toisen treeniliivin myötä aloin ajattelemaan, että treenitakki olisi kyllä lämpimiä kesäkelejä lukuunottamatta huomattavasti kätevämpi kuin treeniliivi, joka pitää aina pukea vielä erikseen takin päälle. Mietin, että kun en kuitenkaan kahta treeniliiviä tarvitse, että mitä jos muuttaisinkin tämän uudemman treeniliivin takiksi.

Tämä ei todellakaan ollut mikään tuumasta toimeen-juttu, sillä tuosta taitaa olla aikaa jo jotain puolentoista vuoden verran. Idea kuitenkin jäi muhimaan ja olin katsellut kotoa jo valmiiksi yhden vuosia sitten ostamani takin, jota en juuri koskaan ole käyttänyt enkä aio käyttää vast´edeskään, mutta siitä voisi leikata hihat irti ja ommella ne treeniliivin jatkoksi. Tässäpä sitten kaappia siivotessa vihdoinkin toteutin muutoksen treeniliivistä treenitakiksi ja on muuten mukava päällä, tätä voin käyttää nyt muuallakin kuin vain hakutreeneissä!


Pari (hyväkuntoista ja siistiä) ikivanhaa muutakin vaatekappaletta tuli poistettua kaapista, mutta ne eivät päässeet uusiokäyttöön vaan päätyvät poistoon joko nettikirpparilla myymällä tai hyväntekeväisyyskirpparille lahjoittamalla. Lisäksi sain tingittyä itseltäni 11 kirjaa vietäväksi kirjaston saa ottaa-laatikkoon. Ehkä voin olla ihan tyytyväinen tähän saldoon.

4 kommenttia:

 1. Mä en osaa enää reenata ilman liiviä, se on aina. Kerran unohdin sen vahingossa kämpille ja tuntui hyvin orvolta treenata ilman. Pahin oli kuitenkin Nalan viimenen tokokoe, liivi oli 5h ajomatkan päässä ja piti miettiä mihin tungen hihnan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas liivin kanssa olo tuntuu jotenkin ylimääräiseltä, ei vaan pysty käyttämään, vaikka monesti tokoillessakin se ois kätevä. :) Mut viime kokeeseen piti oikein tarkoituksella muistaa ottaa liivi mukaan just sen takia, että sain remmin johonkin paikkiksen ajaksi, muihin liikkeisiin otin sen sit pois.

   Poista
 2. Mullakin on treeniliivi öö aina, kun liikun koirien kanssa. Lenkillä, treeneissä, ihan missä vaan. Tänään poikkesin lenkillä kaupassa ja totta kai sitä mentiin treeniliivi päällä kauppaan! Ja sit sen ainoon kerran, kun unohtaa treeniliivin ottaa eli torstain tokotreeneissä niin on ite ihan hukassa: ei tullu treenaamisesta mitään iteltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä niin kuin itsekin ehdollistuu niihin treenivälineisiin! :D

   Poista