torstai 5. toukokuuta 2016

Onko siellä ketään?

#kevätkalenteri

"Osta itsellesi esimerkiksi ihanat hansikkaat tai mukavat sukat, jotain, mikä tuottaa sinulle hyvän olon."

Ostin kevätpipon! Kuoseista päätellen pipovalikoima oli lapsille suunnattu, mutta en antanut sen häiritä itseäni, kun kerran mahtui omaan päähäni. Mii laiks ja Lumes myös!


Olen aina ollut sitä mieltä, että Lumeksesta suojelu olisi varmasti tosi hauskaa. Korostan sanaa hauskaa, koska tietenkin tiedän, ettei Lumeksella ole ominaisuuksia sellaiseen suoritukseen, jota suojelukokeissa vaaditaan. Mutta tiedättehän sen osuuden, jossa ohjaaja kävelee kenttää keskellä eteenpäin ja lähettää koiraa kentän vasemmalle ja oikealle puolelle tarkistamaan piiloja, joista viimeisestä löytyy seisova maalimies ja koira alkaa haukkua sitä? Käytiin tänään kentällä treenimässä ja koska siellä oli suojelutreenejä varten pystytetty piilot kentälle, päätin että tässä on nyt Lumeksen hetki kokeille suojelukoiran uraa!


Lähettelin Lumesta piilolta toiselle viisomalla piilon suuntaan ja sanomalla niinkin mielikuvituksellisen käskyn kuin "merkki" ja Lumes pinkoi ihan onnessaan piiloille ja vielä kovempaa takaisin luokseni palkalle. Isoimpiin piiloihin Lumes oikein pysähtyi sekunniksi tsekkaamaan, että eiks siellä tosiaan ole ketään. Voi, että se olisi ollut vieläkin enemmän onnessaan, jos jossakin piilossa olisikin yllätyksenä ollut maalimies haukuttavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti