perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kesäteatterikoira

Kotiuduttiin juuri kesäteatterin kenraaliharjoituksista. Ollaan Lumeksen kanssa mukana yhdessä näytelmässä, kun piti keksiä sille joku uusi harrastus, jossa pääsisi treeneissäkin käymään. Huomenna on ensi-ilta, jaiks!


4 kommenttia:

 1. Tämä kuulosta kauhean hauskalta ja jännältä! Asuisittepa lähempänä niin tulisin katsomaan :) !
  Miten monta esitystä teillä on? Ja miten tulitte esitykseen päätyneeksi - haettiinko sinne koiraesiintyjää vai tunsitko sattumoisin jonkun joka "keksi teidät"?

  Kiva kuulla sitten myöhemmissä postauksissasi, että miten näytökset menevät ja sattuiko mahdollisesti joitakin hauskoja kommelluksia :) niin kuin eläinnäyttelijöiden kanssa voi joskus käydä.

  Oikein paljon onnea ja iloa näytöksiin ja eri toten ensi iltaan! .. tai pitäiskö sen sijaan toivottaa 'break a leg' niin kuin teatteripiireissä on tapana :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esityksiä on noin kymmenen heinäkuun aikana, mahdollisesti vielä muutama lisää elokuulla, mikäli aikataulut sopii yhteen. Olisihan se vallan imartelevaa, jos meitä olisi varta vasten pyydetty mukaan, mutta ihan itse meitä tarjosin. :) Oltiin viime kesänä katsomassa tuolla näytelmää ja siinä katsellessa tuli joissain kohdin mieleen, että siinähän olisi roolinpoikasta koirallekin. Alkuvuodesta haettiin uusia henkilöitä mukaan näytelmään ja laitoin viestiä, että jos koira saa tulla, niin minäkin voin tulla. :) Lumeksella on muuten näyttelijäkolleegoina myös hevonen ja pieni poni!

   Kaksi ensimmäistä näytöstä on nyt kunnialla läpi vedetty, toivottavasti jatko seuraa samaa kaavaa. :)

   Poista