maanantai 17. lokakuuta 2016

Tuhotyö

Ihan kauheeta tulla yhtenä päivänä kotiin ja huomata, että jompi kumpi koirista (tai tiedä vaikka molemmat olisivat olleet osallisina?) oli tehnyt aivan hirveän tuhotyön! Mun koira(t), jo(t)ka ei ikinä koskaan koske mihinkään ilman lupaa ja edellisestä tuhosta on niin monta kuukautta tai jopa vuotta, etten edes muista, milloin viimeksi on jotain tuhottu. Tämäkin esine oli ainakin viikon ollut siinä eteisessä lattialla ja sitten vain yks kaks oli jompi kumpi tai molemmat pimahtaneet ja tässä on tuo järkyttävä tuhotyön tulos! Puinen pyykkipoikani on melkein entinen!


5 kommenttia:

 1. Voi jeskamandeera sentään!
  (Aku Ankan pahin kirosana :D )

  VastaaPoista
 2. Olen toipunut järkytyksestä ja pyykkipoikakin saatiin korjattua vielä käyttökuntoon. :D

  VastaaPoista
 3. Lapinkoirat on just tuollasia... Meidän Emännän lapsuuden lapinkoiran alueelle oli hylätty pulkkia ja liukureita koko talveksi pitkien työ- ja koulupäivien ajaksi ja keväällä huomattiin, että yhdessä pulkan kahvassa oli hampaan jälki! Mutta kuten pyykkipoika, niin pulkkakin toimi vielä tämän sabotaasin jälkeen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Muistui mieleen, että joskus oli pidemmän aikaa yhdessä huoneessa muoviämpäri, niin sen kahvaa oli maistettu, mutta käyttökelpoiseksi jätetty! :D

   Poista