perjantai 23. joulukuuta 2016

Temppu päivässä jouluun asti - koostevideot

Eilen tuli tosiaan se viides temppukategoriakin käytyä läpi ja olisi siirryttävä kuudenteen, mutta se taas jäisi kesken jouluun ollessa päiviä jäljellä enää kaksi, joten lopetetaan tähän. Katsotaan, josko ensi vuonna saataisiin jälleen aikaan temppu päivässä jouluun asti. Laittelen tähän alle vielä koostevideot kaikista näistä läpikäymistämme tempuista.

Päivät 1-7.12.2016

Päivät 8-10.12.2016

Päivät 11-22.12.2016

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia videoitten alussa! Kyllä sun koirat on niin ihania ja tuo tekemisen- ja miellyttämisenhalu on ihan mahtava!

  VastaaPoista
 2. Olette kyllä olleet tosi ahkeria siellä :) Kivoja videoita!
  Tuo temppu, että pitää jotain kuononsa päällä on Wiiman mielestä todella epämiellyttävä. Siis siitä huolimatta vaikka siinä nenällä makaisi kinkunsiivu. En ole millään onnistunut luomaan siihen iloista meininkiä ja koira on aina todella epäileväinen sen tempun yhteydessä, joten olen luopunut kokonaan sen tempun harjoittelusta. Vähän harmittaa kylläkin.

  Mutta siitä huolimatta, oikein hyvää joulua teille :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin oon joutunut suosiolla jättämään opettamatta jotain temppuja, joista koirat ei vaan ole yhtään innostuneet. Vaikka tuo potkukelkkailu nyt esimerkkinä, koirat teki sitä just sen verran, että sain kuvattua pienet videopätkät ja enpä taida koskaan enää niitä siihen temppuun käskyttää, kun eivät yhtään tykänneet. Ne kyllä mielellään hyppäävät etujaloillaan vasten kaikenlaisia juttuja, mut tuo työntäminen oli epämiellyttävää.

   Ja kiitos, kuin myös sinne teille! :)

   Poista