maanantai 18. joulukuuta 2017

Temppu päivässä jouluun asti - pyörähdys sivulla

1.12. Ympäri pyöriminen (kanitemppu) 2.12. Jalkojen välistä pujottelu 3.12. Sivuaskeleita "nenät vastakkain"  4.12. Takaperin 5.12. Esineen nostaminen (kanitemppu) 6.12. Suomenlippu 7.12. Esineen vienti kohteeseen 8.12. Tanssi 9.12. Luoksetulo (kanitemppu) 10.12. Käsikosketus 11.12. Kolmella jalalla kulkeminen 12.12. Jalkojen välissä kulkeminen 13.12. Ali (kanitemppu) 14.12. Kiertäminen 15.12. Kumartaminen 16.12. Sukat pois 17.12. Takajaloilla seisominen (kanitemppu)

Tämän päivän tempuksi päädyin valitsemaan ympäripyörähdyksestä kehitetyn peruasennosta lähtevän ja siihen takaisin palaavan pyörähdyksen. Mesta tarjoaa vasemmalle puolelle aina perusasentoa ja saa sen tehdä, joten tämäkin temppu on harjoiteltu siitä lähtökohdasta katsoen. Lumeksen olen pois opettanut vasemman puolen istumisesta, kun sen kanssa ei enää ole tarkoitus kisata lajeissa, joissa automaattista perusasentoon istahtamista tarvittaisiin.


2 kommenttia:

 1. Hienosti pyörähti :) ja täydellisesti takaisin perusasentoon! Pyörähdys on Wiimankin temppuplakkarissa, mutta on myönnettävä, ettei noin siistinä versiona :D

  Koitin kuunnella, mikä sulla oli vihjesananaja tulin uteliaaksi, kun en oikein erottanut. Minä kuulin vuorotellen sanaa Herkku ja Temppu, mutta arvelen, ettei kumpikaan niistä ollut kyseessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikein kuulit, kyllä se temppu on. :) Alunperin molemmilla on tainnut olla "pyöri", mutta sitten mulla on käytössä yleiskäsky "temppu", jolla saa tehdä ihan minkä vaan tempun ja jotenkin se on vähitellen lipsunut käyttöön näihin pyörähdys-temppuihin eikä koirat enää osa pyörähtää pyöri-käskyllä vaan pitää sanoa temppu. :D

   Poista