sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Koripalloillaan!

Allun olo on ok, voisipa jopa sanoa, että normaali. Se on ollut muutaman päivän ilman kipulääkitystä eikä ainakaan vielä ole vointi mennyt huonompaan. Kävelyt on pidetty edelleen hyvin pieninä enkä ole antanut Allun juoksennella, joskin se tuossa omassa pihassa on sitäkin yrittänyt tehdä. Leikit Lumeksen kanssa ovat nekin ainakin joksikin aikaa leikitty, sillä päälle törmäilyt yms. kivat eivät ehkä ole nyt Allulle  hyväksi. Ehti Allu sentään silloin viikolla 38 ennen kipukohtauksiaan vielä juoksennella ja leikkiä Lumeksen kanssa metsässä.



Kun yritti kuvata kumpaakin juoksevaa yhtäaikaa, oli tulos tämä...

Kuvassa ON kaksi koiraa!





Vaikka monessa paikkaa ollaan jo kyllästytty syksyn sateisiin jopa vaaratilanteita myöden, saisi omasta puolestani leuto syksy vielä jatkua. Ajattelen nimittäin Allua ja Allun paljasta massua, johon saisi ehtiä kasvaa uutta karvaa ennen pakkasia.


Mutta on meidän potilas rajoituksista huolimatta saanut tehdä jotain ihan oikeastikin. Skeittaamisen Allu varmaankin joutuu jättämään jo nuoremmilleen (joka ei tarkoita Lumesta, Lumes ei pidä skeittailusta), mutta ikämiesten koripallojoukkueeseen Allu olisi edelleenkin ihan pätevä jäsen.



2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että Allu voi paremmin! :) Kaveri niin tohkeissaan koripalloilee, mainio video.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan Allulle hyviä vointeja vielä jatkossakin. :)

      Poista