tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi pakettiin

Paljon ehti kalenteriasioita, niin iloisia kuin surullisiakin, tapahtua vuonna 2013:

Kevättalvella kävimme tokotreeneissä kerran viikossa.

Tammikuulla haaveilin Golden Ringin tokotiimin koulutuspäivässä pystykorvaisesta kultaisestanoutajasta.

Helmikuun kolmas päivä tuli Palveluskoiraliiton koirankouluttajakurssi suoritettua, kävin myös tutustumassa uuteen koirarotuun, mutta totesin lapinkoiran paremmin itselle sopivaksi. 16.2. olin katselemassa ja kuuntelemassa nuorten koirien tokoringin valmennusta. Juuri ennen helmikuun loppua 27. päivä molemmat koirat kävivät lääkärillä perustarkastuksessa ja olivat ok.

Maaliskuulla kävin Lumeksen kanssa tokon kisatreeneissä, joista Lumes suoriutu hienosti. Hakutreenit alkoivat.

Huhtikuulla hakuiltiin ja tokoiltiin kerran viikossa.

Toukokuulla osallistuimme hakukoulutuspäivään.

Keväällä ja kesällä toko-/tottistreenailimme 1-2 kertaa viikossa, hakutreeneihin osallistuimme pari kolme kertaa viikossa.

Kesä-heinäkuulla pientä agitreenailua kerta per viikko. 17.6. haettiin Mesta-pentu kotiin, viikolla 25 rokotukset. 13-14.7. hakukurssilla opiskelua, viikolla 29 rokotukset ja 22-23.7 Lappalaiskoirat ry:n kesäleirillä hakupuuhissa. Eikä heinäkuu vielä tähän loppunut, vaan 25.7. ennätimme käydä Palveluskoiraliiton maalimiesleirillä leikkimässä, 28.7. osallistua tokokoulutukseen voittajaluokan liikkeiden läpikäynnin merkeissä ja 30.7. viimeinen rutistus eli palveluskoirakokeiden tottisosuuden koetreenit.

Elokuun kolmas päivä olimme jälleen hakukoulutuksessa, 23.8. Lumes sai hieronnan, jotta se 25.8. hoiti hommat kotiin ja hakukokeesta 1-tuloksen ja HK1. 30.8. Lumes sai uuden hieronnan.

Syksyllä jatkettiin treenailuja haku- ja tottistreeneissä.

Syyskuun ensimmäinen päivä koitti jälleen hakukokeen merkeissä ja Lumes oli uudelleen upeasti HK1:n arvoinen. 10.9. käytin Allun ja Lumeksen eläinlääkärillä, josta Allulle kipulääkekuuri, Lumes oli ok.

Lokakuusta tulikin sitten hyvin surullinen, sillä Allu siirtyi enkelikoiraksi 17.10. 14 vuoden 8 kuukauden iässä.

Alkutalven ajan olemme käyneet toko/tottis(/agi)treeneissä kerran viikkoon.

Joulukuulla poikkesin hakutreenitauosta kelien ollessa niin epätalviset ja kutsuin lähimmän hakuporukkamme pariksi kertaa treenailemaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti