torstai 15. toukokuuta 2014

Mesta pieni pesusieni - Lumes suuri ikijuuri










5 kommenttia:

  1. Oho, kohta en tunnista kumpi on kumpi :P

    VastaaPoista
  2. Jos Lumes on se, kellä on vähemmän vaaleeta hännän alla, tunnistan kumpi on kumpi kaikista kuvista :). Hyvin sitä oppii, kun näitä sun kuvia katselee.

    VastaaPoista
  3. Saku, ei se mitään, et ole ainoa. :D

    Heidi, Mestalla on tuo suuri puuhkahäntä, Lumeksella vähemmän tuuhea häntä (koska eräs pieni koira on harventanut sitä).

    VastaaPoista
  4. Moikka!
    Tulin kertomaan, että Jade sai pentuja :) Synnytys ei sujunut hyvin, kohdunsuu ei auennut ja lopulta oli pakko leikata. Toimenpide meni kuitenkin hyvin ja neljä pentua syntyi elossa, yksi uros kuoli :( Jade oli kovin reipas koko ajan, pienten päikkäreiden jälkeen se oli kuulemma ihan hyvässä kunnossa. Pennut on kasvattajan mukaan lihonneet jo kovasti ;) Eläinlääkäri oli sanonut, että seuraavakaan synnytys ei tulisi onnistumaan normaalisti joten Jadea ei todennäköisesti käytetä uudestaan jalostukseen. Perinnöllistä se ei onneksi ole, joten Jaden tyttö menee sijoitukseen - mun ystävälle, joten se jää ihan lähipiiriin! <3 Jee :) Nyt pidetään peukut pystyssä ettei tule mitään komplikaatioita Jadelle..

    Sulla on muuten komeat poijjat! <3

    -Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla teistä! :) Se on kurjaa, kun ei koirillakaan kaikki mene noissa pentuhommissa aina käsikirjoituksen mukaan, mutta onneksi Jade ja loput pennut kuulostavat voivan hyvin. Onpa ihanaa, että saat jäädä seurailemaan Jaden jälkikasvua läheltä. :) Tsemppiä Jaden ja pentujen vointeihin!

      Kiitos! Kyllähän nuo omaakin silmää miellyttää. :)

      Poista