perjantai 3. helmikuuta 2017

Pitkän pitkä sukkakäärme...

Tää vois olla loikoilemassa sohvalla ja havahtua epämiellyttävään tunteeseen, että tätä tuijotetaan. Tää avais silmänsä ja huomais katselevansa nälkäistä sukkakäärmettä silmästä silmään.


Sukkakäärme kuuluis kuristajakäärmeiden heimoon ja no, sähän tiedät, mitä kuristajakäärme tekee saalilleen... Tän olo monimetrisen käärmeen ympäröimänä ei olis mukava ja tää yrittäiskin saada lähetettyä telepaattisen avunpyynnön kaverilleen.


Tää sais suhun telepaattisen yhteyden ja sä tulisit pelastaan tän, tarrautuisit sukkakäärmeeseen kiinni ja raahaisit sen pois. Vaikka se sukkakäärme on tosi iso, niin sä kuitenkin uhkailisit sitä, että ole kiltisti tai me heitetään sut pihalle.


Se sukkakäärme ei heti lupais, joten sä joutuisit laittaan sen rullalle ja pitämään aloillaan. Lopulta se vannois kautta kiven ja kannon olla syömättä meitä ja et haluis oikeesti olla vaan kaveri.


Sit nää menis päivälevolle ja se sukkakäärme tulis nukkuun näitten viereen. Nää ajattelis, et onpa tuo sukkakäärme pehmeä hyvä tyyny. Nää nukahtais ja toinen näkis sellaista kamalaa unta, että sukkakäärmeillä on tapana mitata saaliinsa asettumalla niiden viereen pitkälleen....

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) <3 Oot opettanu koirat hyvin, kun ne jaksaa olla kuvattavana tolleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja joo, ne on pennusta asti tottuneet siihen, et asettelen kuvattavaksi. :)

   Poista
 2. Hassuja karvakorvia ja hieno sukkakäärme! Oli hieman erilainen postaus kuin mihin yleensä törmää. Mahtisjuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En edes muistanut, että mulla on tällainen sukkakäärme, mutta yhtä tiettyä ikkunaverhoa etsiessäni jouduin pengastamaan joka paikan ja tää käärme löytyi kirstusta, jota ei ollut avattu moneen vuoteen. Pakkohan sille oli joku tarina keksiä. :)

   Poista