sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Team Vallattomat

Koska Vuodatuksella on ongelmia palvelimiensa kanssa ja käyttökatko saattaa venyä jopa kolmiviikkoiseksi, ja koska olen koukuttunut kuulumisten kirjoitteluun blogiin ja siten kärryillä pysymiseen koirien touhouissa, oli pakko siirtyä tänne Bloggerin puolelle vaikka sitten vaan väliaikaisesti. Kiitos vaan Nikken emännälle ideasta...

Tapahtumien keskipisteessä on reilu kolmivuotias suomenlapinkoirani Tulettaren Benji, reipas ja iloinen harrastus- ja kisakaveri. Lumes on suorittanut hyväksytysti Kiva koirakansalainen-testin sekä BH-kokeen, sillä on tokosta ALO1, agilityssa 3-luokkalainen ja luonnetestissäkin käytiin +78 pisteen edestä. Treenin alla ovat pk-haku, vepe ja koiratanssi.


Vahvaa sivuosaa toimittaa 13-vuotias Aladin, järkähtymätön herrasmies ja kotonaan ihan missä vaan, missä minäkin olen. Täydellinen ekaomakoira. Allu on kisannut muutaman startin verran agilityn 1-luokassa ja esiintynyt luonnetestissä +143 pisteen veroisesti, lisäksi harrastanut tokoa ja hakua. Mieli tekisi toimintaan vieläkin, kroppa ei vain kestä samaa menoa mitä ennen.


Satunnaisesti kertomuksissa pyörähtelevät myös leijonaharjas/kääpiöluppa-risteytys Nafta, hautausmaalle hylättynä löydetty sekakani Neiti sekä muutama egyptinokahiiri.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti