maanantai 25. joulukuuta 2017

Lahjavartio ja temppu päivässä-koostevideot

Pari vuotta sitten kirjoittelin joulun lähestyessä siitä, miten järjetön määrä roskaa vuosittain kertyy joululahjapapereista. Olen edelleenkin samaa mieltä. Siksi minulla on jo ties monettako vuotta käytössä saatujen lahjojen siisti avaaminen ja käärepapereiden säästäminen tulevaa tarvetta varten. Näin ollen tänäkin jouluna käärin toisille tarkoitetut lahjat näihin kierrätettyihin lahjapapereihin (-ja nauhoihin) ja saamistani lahjoista otin paperit talteen taas ensi joulun lahjomisia varten, osa niistä käy hyvin myös syntymäpäivälahjakääreiksi. Mestan vartioimana on pari pakettia uusiokääreissä, eikä niistä todellakaan näy päällepäin, että ovat jo yksien lahjojen paketoinnit ja avaamiset läpikäyneet. Kierrätys kunniaan ja luonto sekä kukkaro kiittävät - lahjansaajaa unohtamatta - tai ainakin jotain siihen suuntaan. Mesta tosin taitaa tuumailla, että oi jospa vartioinnin sijaan saisinkin ihan vähäsen reunasta repäistä...



Viimevuotiseen tapaan vielä lopuksi koostevideot temppuiluista. Viime vuonna olinkin laittanut videoihin koirien iät näkösälle, kun harvemmin täällä tulee mainittua, kuinka vanhoja ovat. Tänä jouluna luonnollisesti molemmilla on ikää vuosi enemmän kuin viime jouluna, eli Lumes on nyt 8v11kk ja Mesta 4v9kk. Videoilla temppuilee myös Neiti-kani.



2 kommenttia:

  1. Kauniita paketteja ja erittäin hyvä idea käyttää lahjakääreet uudestaan! Meillä kans säästetään kaikki lahjapussukat ja niihin sujautetaan sitten seuraavan joulun lahjat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että muuallakin kierrätetään lahjomistarpeita. :) Itse opin tämän siskoltani joskus vuonna x.

      Poista