perjantai 13. tammikuuta 2017

31.12.2016 klo 23.20

Koirien uudenvuodenyön leikit

Meidän uusi vuosi meni rauhallisesti niin ihmisten kuin koirienkin osalta. Täällä ilotulitteita yms. härpäkettä tuntuvat ostavan ja käyttävän vain järkevät, aikuiset ihmiset, koska ainuttakaan pamahdusta ei kuulunut ennen kello kuutta ja yön jälkeen oli taas vallalla täysi hiljaisuus siltä osin. Kaikki kuudesta ennen kahtatoista ammutut raketit olivat jotain tavallisia eivätkä koirat piitanneet niistä jonninjoutavaa, vaikka ihan naapuristakin niitä taivaalla ammuttiin. Oltiin tänä vuonna niin tylsiä, ettei valvottu puoleen aamuun, sängyssä vällyjen alla oltiin 23.50. Osittain tämä oli pieni testikin koirille, koska siinä tasan puolilta öin ammutaan yleensä ne kaikista suurimmat ja kovaäänisimmät, raketit ja halusin kokeilla, onko koirien olo paukkeessa yhtä rento yöunille mentyä kuin ihmisten ollessa valveilla.

En tiedä mitä pommeja naapurissa ammuttiin enkä oikeastaan olisi ihmetellut, vaikka talon vierestä olisi aamulla löytynyt muutama norsun mentävä kuoppa, koska niin kovia pamauksia kuului, että melkein talokin hyppäsi niiden voimasta ilmaan. Jos ei olisi ollut uudenvuodenyö, olisin jo soittanut 112... Lumes sanoi pari vahti-hauta, mä sanoin, että hiljaa, ei tarvi vahtia, jonka jälkeen kuului, kun Lumes kävi maate ja nukkumaan. Mesta hyppäsi sänkyyn jalkopäähän - kuten sillä usein on tapana - ja kävi nukkumaan. Ja sitten nukahdin itsekin enkä tiedä mitään loppuyön raketeista eikä aamullakaan sentään löytynyt niitä kuoppia talon vierustalta ja parempi niin.

2 kommenttia:

  1. Ihanan leppoisasti mennyt teillä vuodenvaihde! Täytyy toivoa, että meidänkin koira tulee kestämään paukkeen. Meillä päin nimittäin niitä idiootteja riittää - vielä viikko vuoden vaihtumisen jälkeenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä on, että niitä kaikkia ei voi räjäytellä sinä yhtenä yönä vaan pitää säästää tulevillekin päiville... Onkohan siinä edes mitään oikeaa ajatusta taustalla vai vaan kiusanteko... Mutta toivotaan äänivarmuutta teidän tulevalle koirallenne!

      Poista