lauantai 19. syyskuuta 2015

Jumppapalloilevat koirat

Jumppapalloilu on koirista hauskaa. Heti, kun jumppapallo otetaan esille, kumpikin tarjoaa etujalkojen nostamista sen päälle. Molemmat osaavat myös pitää pallon tasapainossa siten, ettei se lähde pyörimään pois alta.



Lumes on etutassut pesuvadin päällä oppinut pyörimään takajaloillaan vadin ympäri rinkiä ja sama temppu sujuu siltä myös jumppapallolla, kuljettaa se osaa jumppapalloa kuonolla tökkimällä. Mesta sen sijaan on ihan itse oppinut liikkumaan jumppapallon kanssa taakse- ja eteenpäin, se tarjoaa myös pallon päälle hyppäämistä (joka tosin on liian haasteellista ja vähän vaarallistakin). Pentuna Mesta leikki takaa-ajoa jumppapallon kanssa, mutta se leikki loppui liian teräviin hampaisiin...





Koska yleisen hauskuuden lisäksi jumppapalloilusta on yleensä herkkujakin jaossa, on pallon ympärillä tungosta molempien koirien yrittäessä päästä parhaisiin herkunansaitsemisasemiin. Tähän asti pallo on kestänyt hyvin koirien kynsiä, mutta sitä päivää odotellessa, kun siitä erään kerran kuuluukin vain piffff.



4 kommenttia:

  1. Taitavia koiria ja tosi suloisia! :) <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat hupsut. :)
    Meilläkin Kuura menee ihan pähkinöiksi, kun otan jumppapallon esiin. Samoin tarjoaa ensimmäisenä juuri tuota tassujen nostamista pallon pääle. Pallo tosin taitaa olla vähän isompi kuin tuo teidän ja teillä näyttäisi olevan omaan silmään kompaktimman näköinen. Pitäisipä taas ottaa se esiin ja puhaltaa (tai siis pumpata) vähän uutta ilmaa sisään...

    VastaaPoista
  3. Kuurakin on jumppailijoiden sukua. :) Mä tykkään pitää tuon pallon vähän pehmeänä, niin koirien on helpompi käsitellä sitä (ja ehkä kestää paremmin kynsiä kuin ollessaan ihan täynnä ilmaa), omaan käyttöön pitäisi täyttää paljon kovemmaksi.

    VastaaPoista